Laserska dermatologija

Vse medicinske laserske posege opravljajo izključno izkušeni zdravniki specialisti, dermatologi.

Pri estetskih laserskih posegih specialistom pomaga vrhunsko usposobljeno medicinsko osebje z opravljenimi šolanji in licenco za uporabo laserjev.

Vsi laserski posegi se opravijo šele po predhodnem pregledu in posvetu z zdravnikom dermatologom, kjer vam skušamo odgovoriti na vsa vaša vprašanja, strokovno in realno svetovati in se pomeniti o vaših željah in pričakovanjih.
   
             
             
      Lasersko zdravljenje žilnih nepravilnosti (razširjene kapilare na nogah, obrazu, …)
Lasersko zdravljenje aken
Lasersko zdravljenje Rozacee
Lasersko zdravljenje Keratoz
Lasersko odstranjevanje pigmentnih nepravilnosti
Lasersko izboljšanje izgleda brazgotin
Lasersko pomlajevanje in učvrščevanje kože


LASERSKO ZDRAVLJENJE ŽILNIH NEPRAVILNOSTI (razširjene kapilare na nogah, obrazu,…)


Drobne rdeče žilice po obrazu in nogah se običajno pojavijo kot posledica kožnih bolezni, hormonskih sprememb in poškodb zaradi svetlobe. Zlasti po obrazu so za večino ljudi izjemno moteče. Po tretmaju se pojavi vidna sprememba barve žilice. V primerjavi z drugimi metodami je postopek veliko manj boleč. Lasersko zdravljenje žilnih sprememb praviloma ne zmoti vsakodnevnih dejavnosti.

Z njimi se vam ne bo treba ubadati vse življenje. Na videz neprijetna žilna znamenja, vse od tankih rdečih pajkastih znamenj na obrazu, do velikih zelenomodrih žil in kapilar na nogah, lahko preprosto zmanjšamo z najsodobnejšo lasersko tehnologijo.

Odstranitev žilnih nepravilnosti je z lasersko tehnologijo mogoča brez operacij in injekcij. V procesu zdravljenja uporabljamo najnovejše laserske aplikatorje, s katerimi problematično žilo natančno zadenemo in segrejemo. To povzroči, da se žilice sčasoma razgradijo in izločijo prek imunskega sistema. V primerjavi z drugimi metodami je postopek veliko manj boleč. Uspešno je mogoče odstraniti žilice premera od 0,5 mm do 4 mm. Po posegu se pojavi vidna sprememba žilice in manjša oteklina, ki lahko traja nekaj ur. Lasersko zdravljenje žilnih sprememb praviloma ne zmoti vsakodnevnih dejavnosti.

Poseg z laserjem omogoča učinkovito zdravljenje žilnih nepravilnosti na nogah, modrikasto rdečih žilic na licih, nosu, dekolteju in zdravljenje simptomov bolezni kot so rozacea, teleangiektazija, hemangiom ter razne druge žilne anomalije.


LASERSKO ZDRAVLJENJE AKEN

Večina najstnikov trpi zaradi aken, vedno pogosteje pa tudi veliko moških in žensk po tridesetem ali celo štiridesetem letu starosti. Najpogosteje so izražene na obrazu, pojavijo pa se lahko tudi na hrbtu, ramenih in prsnemu košu. Zdravljenje aken lahko poteka na več načinov in sicer z laserjem, kemičnimi pilingi, antibiotiki, ….


LASERSKO ZDRAVLJENJE ROZACEE


LASERSKO ZDRAVLJENJE KERATOZ


LASERSKO ODSTRANJEVANJE PIGMENTNIH NEPRAVILNOSTI


(starostnih lis, ki so posledica prekomernega izpostavljanja UV- žarkom tekom življenja, sončnih peg,…)


LASERSKO IZBOLJŠANJE IZGLEDA BRAZGOTIN


LASERSKO POMLAJEVANJE IN UČVRŠČEVANJE KOŽE


Koža je izpostavljena številnim spremembam, ki jo sčasoma poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Naša koža se z različnimi varovalnimi mehanizmi vsakodnevno brani pred vplivi zunanjega sveta.

Z lasersko tehnologijo lahko učinkovito, neboleče ter brez komplikacij učvrstite vašo kožo.

S segrevanjem tkiva povzročimo krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Z učvrstitvijo kože, se sčasoma zmanjšajo tudi gube ter izboljša elastičnost.

Za dober učinek je potrebnih povprečno 5 tretmajev, ki se izvajajo na 2-4 tedne.

Tretmaje se izvaja predvsem na področjih, kjer koža z leti postane usahla. Na obrazu so taka področja pod očmi, v okolici obrvi, na vratu, v okolici nosu in ust. Izvaja se jih lahko tudi drugod na telesu, največkrat na trebuhu in rokah.

Vaši koži bo povrnjena mladost
S postopkom odstranimo majhne gubice, globoke gube pa se vidno zmanjšajo. Po tretmaju postane koža gladka in prožna. Po končanem tretmaju ima rožnat, svež in bolj čvrst izgled.

Število tretmajev je odvisno od stanja in teksture kože. Običajno se želeni rezultati pokažejo po 5 tretmajih.